Beoordelingen van Cafetaria de Witte Zwaan Eck en Wiel

Recente recensies van Cafetaria de Witte Zwaan Eck en Wiel

5 sterren na 40 reviews

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurige service, lekker eten en op tijd klaar. Fijne eerste kennismaking !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Prima friet!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Na vorige keer niet goed gebakken friet te hebben gekregen is dat super opgelost. De friet van gisteren was perfect. We hebben er heerlijk van gegeten. Dankuwel hiervoor.

Reactie van Cafetaria de Witte Zwaan:Fijn dat het nu goed gebakken was voor u. We hebben liever een 2e kans dan alleen gemopper naar anderen. Bedankt voor uw feedback.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Slechte service, weinig friet en te licht gebakken. Snacks waren wel prima. Tip, zorg voor goed personeel die servicegericht zijn en niet alleen maar steunen en puffen.

Reactie van Cafetaria de Witte Zwaan:Jammer dat u dit zo heeft ervaren. We doen ook op drukke dagen en spitstijden ons uiterste best om u op tijd kwaliteit te leveren met een glimlach maar soms is daar geen ruimte voor. Vraag de volgende keer of de friet wat meer doorbakken kan worden, dat is geen probleem .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We konden de bestelling op de aangegeven tijd halen. Keurig verzorgd en goede temperatuur. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zachte en witte friet en snacks. Geen saus bij de bestelling wel betaald. Vervolgens bel ik terug hoe we dit op gaan lossen, sta ik 5 min in de wacht en bel ik terug moet ik opnieuw in de wacht. Kom ik de saus halen krijg ik veel te weinig saus waar voor ik heb betaald dus moest 3x naar die vreselijke snackbar rijden waar ze alleen maar fouten maken!!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet was niet goed doorbakken. Sommige nog rauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed! Weer lekker gegeten en bestelling stond weer stipt op tijd klaar.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd bestelling was puik pluim voor het personeel

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op ons vakantie adres heerlijke patat en snacks online besteld, bevestiging via mail met de juiste afhaaltijd ontvangen, top geregeld en het belangrijkste, het eten wat heerlijk en genoeg’

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere hamburger grbakken op een bakplaat. Leuk dat je kan kiezen uit frietjes van verschillende diktes. Online besteld en het stond op tijd klaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed?, optijd en lekkrer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen ging heel makkelijk en fijn per mail een duidelijke bevestiging. Eten stond prima op tijd klaar, bestelling klopte en was netjes ingepakt. Alles was goed warm en smaakte prima. Naar onze mening iets te veel zout op de friet, maar smaken verschillen. We hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Cafetaria de Witte Zwaan:Bedankt voor uw beoordeling. Wanner u bij een volgende bestelling aangeeft dat u weinig of geen zout wil houden we daar rekening mee. Smaken verschillen inderdaad maar waar mogelijk doen we er iets aan.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk alles was goed verzorgd

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vooral als Rianne en Erika de frietjes bakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is altijd op afgesproken tijd klaar.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste bestelling gedaan. Zag er keurig uit vriendelijk personeel snel en netjes. Eten was prima. Kortom we komen hier nog wel terug. We wonen pas hier en af en toe een snack moet kunnen :-) doe loyaal koop lokaal !!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima in orde en lekker

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté! Perfect op tijd klaar en goede kwaliteit.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk bestelling geplaatst via internet. Tijd ingevuld en het staat precies op het juiste tijdstip klaar. Lekkere friet en snacks. Niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dag Helaas voor de derde week op rij wordt de bestelde pindasaus vergeten .. ook vanavond ontbrak deze wederom bij de bestelling 🙄. Gr Frederique

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Vooral broodje kipburger is een aanrader !!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! En rayan vindt het leuk om dr bestelling zelf op te halen. En makkelijk dat je het vooraf kan betalen!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

kan om 18.10 ophalen kom je daar moet je nog wachten tot 18.45 buiten in de regen schandalig rij volgende keer wel naar maurik bij de bik bar daar is het wel goed geregeld

Reactie van Cafetaria de Witte Zwaan:Excuses dat het anders is gelopen dan dat u had verwacht. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de ophaaltijd zoals die mogelijk is. die stond namelijk op 18.20uur. neemt niet weg dat 18.45 echt te laat is. Nogmaals excuses daarvoor.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer super!!, zoals altijd 👍

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, bestelling staat netjes op de aangegeven tijd klaar en het eten smaakt er goed!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

de frieten hadden iets meer door gebakken mogen zijn, maar dat is persoonlijk? verder prima.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en op tijd. Friet had ietsje langer mogen bakken.

Reactie van Cafetaria de Witte Zwaan:Bedankt voor uw input. Voor de volgende bestelling even aangeven dat u graag doorbakken friet wil, dan regelen we dat.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk bestellen en betalen via internet! Vriendelijk personeel !

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst via internet, bestelling af te halen binnen 15 minuten, super geregeld. Eten was heerlijk.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating