AvaliaçÔes de Cafetaria de Witte Zwaan Eck en Wiel

AvaliaçÔes recentes

4.0
helga
12 março 2023
Hennie baauw
19 fevereiro 2023
John
28 janeiro 2023

Heerlijk gegeten, snel klaar en vriendelijke mensen

Gerrit
8 janeiro 2023

Lekker dunne friet met erg lekkere pindasaus

Addie de Jong
7 janeiro 2023

Heerlijk en keurig verpakt

Miltenburg
8 dezembro 2022
Marissa
2 novembro 2022
Ans
2 outubro 2022

De oerpatat is echt een aanrader.en de kippensnitzel heerlijk.en vers,en nergens anders zo lekker!!

MH
25 setembro 2022

Voor de 2e keer op rij was de bestelling niet goed. 3 weken terug ontbraken et 2 artikelen en was de saus op 1 frietje niet goed. Vandaag 25/9 was weer de saus niet compleet. Dat het 1x voor komt oké maar 2x achter elkaar niet. Omdat de vorige bestelling niet oke was zou het bij de volgende bestelling verrekent worden. Dit is niet gebeurd.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Excuses voor de fouten, u heeft gelijk dat het een keer kan voorkomen maar een 2e keer liever niet meer. Het tegoed voor de verkeerde producten wordt niet automatisch gecorrigeerd maar zal ik rechtstreeks met u in orde maken.

Van Geerenstein
20 agosto 2022

Prima!

Elly
18 agosto 2022

Altijd op tijd klaar, altijd compleet en alles smaakt heerlijk!

A
16 agosto 2022

Ideaal om online te bestellen en te betalen. Kwaliteit eten goed!

Ivonne
30 julho 2022

De eerste keer al heerlijk gegeten op het terras en nu afgehaald. Beiden even goed! Heerlijke friet, lekkere satésaus en vriendelijke mensen

Ina Boudewijn
30 julho 2022
Maria
12 julho 2022

Het eten was heerlijk, helaas was de bestelling niet compleet.

Gerrit
3 junho 2022

Lekkere dunne friet. Via de website te bestellen en een duidelijke communicatie voor de ophaal tijd

Mark
14 maio 2022

Lekker gegeten en netjes ingepakt meegekregen. Bestelling duurde iets langer maar werd hier netjes van tevoren over gebeld.

Simon
13 abril 2022

Jammer dat bij beide patatjes oorlog geen uien waren toegevoegd. Hier was namelijk wel voor betaald mr niet geleverd.

LM
4 abril 2022

Ik vond t grote stappen snel thuis. Alle snacks waren op een hoop in 1 bak gegooid. Zag er niet uit en de friet was niet gaar.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Vervelend dat u dit heeft ervaren. De snacks zonder saus worden inderdaad bij elkaar in 1 verpakking gedaan. Dit om verspilling van papier en plastic te voorkomen dus dit is een bewuste keuze van ons bedrijf. De friet niet gaar is uiteraard niet zoals het hoort. U ontvangt per mail een 2e kans.

Margo
2 abril 2022
jan
30 março 2022
D de Bruin
14 março 2022

Werkt prima via de bestelapp.Volgens de aangegeven tijd klaar.

Ina Quint
7 março 2022

Precies volgens afspraak stond mijn bestelling klaar.

Kees
21 fevereiro 2022

Alles lekker en keurig verzorgd.

Kees Jagtenberg
24 janeiro 2022

Keurig op tijd en goed verzorgd 👍

Fitske
23 dezembro 2021

Ondanks de drukte heerlijke friet en snacks kunnen eten complimenten aan de witte zwaan te eck en wiel

Marjan
22 dezembro 2021
W van Zetten
17 dezembro 2021

Zoals altijd op tijd klaar was goed van smaak en warm

W van Zetten
10 dezembro 2021

De bestelling was netjes en op tijd gereed en lekker warm dus mijn complimenten aan het team

Gerda
23 novembro 2021

Lekker snel en veilig

Ina Quint
25 outubro 2021

Eigen belang staat boven het belang van de klant. Erg klantonvriendelijk en hebben geen empathisch vermogen.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Erg vervelend dat u deze ervaring heeft. Ik heb van de medewerkers begrepen dat u de 2e mail met de juiste ophaaltijd niet heeft gezien en daardoor te vroeg kwam om uw bestelling op te halen. We zullen op de site een extra mededeling plaatsen waarin dat vermeld wordt.

V Ewijk
22 outubro 2021

Producten zijn Top maar helaas de weer 15 minuten op de bestelling moeten wachten

Bo
1 outubro 2021

Heerlijke patat!

IP
30 agosto 2021

De bestelling was heel snel klaar hoefde niet te wachten bij het ophalen. Alles was prima met uitzondering van de kroket die was echt heel zacht.

L en J
21 agosto 2021

Bij het bestellen zag ik dat we extra toeslag moesten betalen voor de zelf ingevoerde bestelling. Toen ik dat niet wilde betalen en een telefonische bestelling wilde doen heb ik vijf minuten in de wacht gehangen waarna ik heb opgehangen. Vervolgens toch maar online plus toeslag besteld en betaald. Tijd voor ophalen was tijdens t bestelproces 19.00. Na bestellen kwam er een mail dat het pas om half acht klaar was. Loempia verbrand en knorrig personeel. Al met al gaan we dit niet meer doen. Ander cafetaria volgende keer.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Vervelend dat u dit heeft ervaren. Bij grote drukte kan de wachttijd inderdaad oplopen. U ontvangt per e-mail een specifiek antwoord.

Tamara
10 agosto 2021

Heerlijke Sundaes op!!

J. Bosgra
8 agosto 2021

Nog niet eerder uit drie soorten friet kunnen kiezen. Waren goede porties en heerlijk gebakken. En ook nog snel klaar!

Frederike
4 agosto 2021

Kwaliteit is super en de mensen zijn onbetaalbaar lief en attent .

John
1 agosto 2021
Gerrit
26 julho 2021

Lekkere dunne frietjes, vriendelijke mensen, snelle levering

Dennis Winkel
8 julho 2021
Jan Zanting
25 junho 2021

Super geregeld, zoals altijd 👍

Edith
25 junho 2021

Werkt perfect, even wennen hoe het bestellen werkt. Maar prima voor elkaar.

Berry
20 junho 2021

Halve kip menu en loempia menu was heerlijk, keurig verzorgd en mooi verpakt. Ga zeker hier vaker terugkomen.

Cornelis
26 maio 2021
Rinske Goeseije - Hartlief
24 maio 2021

Keurige service, lekker eten en op tijd klaar. Fijne eerste kennismaking !

Sander Witteveen
13 maio 2021

Goed geregeld. Prima friet!

Ron
12 maio 2021

Na vorige keer niet goed gebakken friet te hebben gekregen is dat super opgelost. De friet van gisteren was perfect. We hebben er heerlijk van gegeten. Dankuwel hiervoor.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Fijn dat het nu goed gebakken was voor u. We hebben liever een 2e kans dan alleen gemopper naar anderen. Bedankt voor uw feedback.

Robin
9 maio 2021

Slechte service, weinig friet en te licht gebakken. Snacks waren wel prima. Tip, zorg voor goed personeel die servicegericht zijn en niet alleen maar steunen en puffen.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. We doen ook op drukke dagen en spitstijden ons uiterste best om u op tijd kwaliteit te leveren met een glimlach maar soms is daar geen ruimte voor. Vraag de volgende keer of de friet wat meer doorbakken kan worden, dat is geen probleem .

Van Amerongen
3 maio 2021

We konden de bestelling op de aangegeven tijd halen. Keurig verzorgd en goede temperatuur. Een aanrader.

Patat
29 abril 2021
Kees
27 abril 2021

Zachte en witte friet en snacks. Geen saus bij de bestelling wel betaald. Vervolgens bel ik terug hoe we dit op gaan lossen, sta ik 5 min in de wacht en bel ik terug moet ik opnieuw in de wacht. Kom ik de saus halen krijg ik veel te weinig saus waar voor ik heb betaald dus moest 3x naar die vreselijke snackbar rijden waar ze alleen maar fouten maken!!

Rb
18 abril 2021

Friet was niet goed doorbakken. Sommige nog rauw.

Jan
10 abril 2021

Zoals altijd goed! Weer lekker gegeten en bestelling stond weer stipt op tijd klaar.

W van Zetten
7 abril 2021

Zoals altijd bestelling was puik pluim voor het personeel

RRG
5 abril 2021

Op ons vakantie adres heerlijke patat en snacks online besteld, bevestiging via mail met de juiste afhaaltijd ontvangen, top geregeld en het belangrijkste, het eten wat heerlijk en genoeg’

CvdB
4 abril 2021

Lekkere hamburger grbakken op een bakplaat. Leuk dat je kan kiezen uit frietjes van verschillende diktes. Online besteld en het stond op tijd klaar.

Gijs
29 março 2021

Goed?, optijd en lekkrer

Janine
11 março 2021

Online bestellen ging heel makkelijk en fijn per mail een duidelijke bevestiging. Eten stond prima op tijd klaar, bestelling klopte en was netjes ingepakt. Alles was goed warm en smaakte prima. Naar onze mening iets te veel zout op de friet, maar smaken verschillen. We hebben heerlijk gegeten.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Bedankt voor uw beoordeling. Wanner u bij een volgende bestelling aangeeft dat u weinig of geen zout wil houden we daar rekening mee. Smaken verschillen inderdaad maar waar mogelijk doen we er iets aan.

Willem van Zetten
20 fevereiro 2021

Het eten was voortreffelijk alles was goed verzorgd

THM
13 fevereiro 2021
Conja
7 fevereiro 2021

Heerlijk, vooral als Rianne en Erika de frietjes bakken.

C. Van Dijk
27 janeiro 2021

Bestelling is altijd op afgesproken tijd klaar.

Ingrid
25 janeiro 2021
Marco
13 janeiro 2021

De eerste bestelling gedaan. Zag er keurig uit vriendelijk personeel snel en netjes. Eten was prima. Kortom we komen hier nog wel terug. We wonen pas hier en af en toe een snack moet kunnen :-) doe loyaal koop lokaal !!!!

W van Zetten
30 dezembro 2020

Het was prima in orde en lekker

Steven
29 dezembro 2020

Heerlijke saté! Perfect op tijd klaar en goede kwaliteit.

MW
27 dezembro 2020

Super makkelijk bestelling geplaatst via internet. Tijd ingevuld en het staat precies op het juiste tijdstip klaar. Lekkere friet en snacks. Niks op aan te merken.

Frederique
5 dezembro 2020

Dag Helaas voor de derde week op rij wordt de bestelde pindasaus vergeten .. ook vanavond ontbrak deze wederom bij de bestelling 🙄. Gr Frederique

Tamara
22 novembro 2020

Super! Vooral broodje kipburger is een aanrader !!

Gerda Dix
6 novembro 2020

Top als altijd

Lianne
6 novembro 2020

Heerlijk!! En rayan vindt het leuk om dr bestelling zelf op te halen. En makkelijk dat je het vooraf kan betalen!!

stellinga
31 outubro 2020

kan om 18.10 ophalen kom je daar moet je nog wachten tot 18.45 buiten in de regen schandalig rij volgende keer wel naar maurik bij de bik bar daar is het wel goed geregeld

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Excuses dat het anders is gelopen dan dat u had verwacht. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de ophaaltijd zoals die mogelijk is. die stond namelijk op 18.20uur. neemt niet weg dat 18.45 echt te laat is. Nogmaals excuses daarvoor.

Fam Zanting
30 outubro 2020

Alles weer super!!, zoals altijd 👍

Jan van de Werken
5 outubro 2020

Goede service, bestelling staat netjes op de aangegeven tijd klaar en het eten smaakt er goed!

Jan van de Werken
24 setembro 2020
Arjan
16 agosto 2020

Heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit.

Berendsen
27 julho 2020
Gijs Quist
8 julho 2020

de frieten hadden iets meer door gebakken mogen zijn, maar dat is persoonlijk? verder prima.

Joanne
21 maio 2020
Gijs
17 maio 2020

Goed en op tijd. Friet had ietsje langer mogen bakken.

Reacção a Cafetaria de Witte Zwaan

Bedankt voor uw input. Voor de volgende bestelling even aangeven dat u graag doorbakken friet wil, dan regelen we dat.

Frederike
29 abril 2020

Super makkelijk bestellen en betalen via internet! Vriendelijk personeel !

Jan Zanting
26 abril 2020

Bestelling geplaatst via internet, bestelling af te halen binnen 15 minuten, super geregeld. Eten was heerlijk.

arjan zanting
12 abril 2020